Välkommen till Slottsstadens Konståkningsklubb - SKK

Skridskoskolan startar tidigast 24 januari.
2021-01-07 23:50
Hej åkare och föräldrar!

Hoppas att ni har haft en god jul och en härlig ledighet.

Tyvärr tvingas vi på grund av de rådande restriktionerna gällande Covid-19 att skjuta fram starten för skridskoskolan denna termin. Detta då vi till följd av restriktionerna för närvarande inte har tillgång till ishallen.

För tillfället vet vi att det inte kommer att kunna bli någon åkning t.om. den 24 januari. Så snart vi har ny information så meddelar vi er detta genom mail och via vår hemsida.

Vi är otroligt sugna på att komma igång igen och hoppas att situationen så snart som möjligt förbättras så att vi kan starta upp terminen.

Det är vår förhoppning att vi på något sätt ska kunna kompensera de missade träningstillfällena under terminens gång.

Vi hoppas för förståelse för den uppkomna situationen. Ta väl hand om varandra och så ses vi i ishallen mer laddade än någonsin!

Med vänlig hälsning,

All träning inställd från och med imorgon 22 december!
2020-12-21 19:02
Hej alla åkare och föräldrar!

Tyvärr måste vi meddela att från och med imorgon tisdag 22 december till och med mitten av januari är all träning inställd på grund av nya striktare direktiv rörande Corona. Vi håller er uppdaterade och återkommer med nya träningstider så fort isarna öppnas igen.

Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År och på återseende 2021.
Ta hand om varandra!

Styrelsen & Fruzsina
Anmälan Skridskoskolan vårterminen 2021
2020-12-17 22:16
Anmälningslänk för Skridskoskolan vårterminen 2021 finner ni nu uppe i menyn. Bokningen kommer att öppnas den 21 december.

Vi tar emot anmälningar löpande under terminen.

Till föräldrar med barn i SKK’s skridskoskola.
2020-11-08 11:01
Under vecka 45 införde Folkhälsomyndigheten skärpta allmänna råd i flera regioner – däribland Skåne – för att förhindra smittspridning av Covid 19. Med anledning av detta har Svenska Konståkningsförbundet gått ut med rekommendationer till konståkningsföreningar, vilka vi i Slottsstadens Konståkningsklubb kommer att följa.

Vårt främsta mål är att fortsätta skridskoskolans verksamhet. Då vi samtidigt måste följa myndigheternas rekommendationer ber vi om er förståelse och hjälp så att barnen kan fortsätta utvecklas och ha kul på isen.

Tills vidare gäller följande:
- Se till att barnen byter om hemma, så att de kommer ombytta till Kockum Fritid.
- Gör ert bästa för att få till ett toalettbesök innan träningen. För barnen alltså.
- Hitta en avskild plats utanför ishallen där ni kan hjälpa barnen att ta på sina skridskor. Det finns gott om plats precis utanför ingången till ishallen och även på andra sidan receptionen vid cafeterian.
- Säkerställ att barnens händer är rengjorda innan de går in i ishallen. Det är jättebra om ni har med egen handsprit.
- Låt ditt barn gå in själv i ishallen när det är dags att gå på isen. Tränare eller annan representant för SKK i röd väst kommer stå vid dörren och ge klartecken och kan även hjälpa de barn som har behov av det ut på isen.
- Låt ditt barn veta var du väntar efter träningens slut. Endast i nödfall – och med avstånd – får föräldrar gå in i ishallen för att hjälpa till med skridskoskydd m m.
- Vi rekommenderar de som inte har skridskoskydd att skaffa det så att barnen kan gå på sina skridskor till och från isen.
- Vänligen undvik att vistas i ishallen under själva träningen. Om Du av någon anledning måste vara på plats, utnyttja möjligheten att gå en trappa upp via spiraltrappan vid cafeterian och håll ordentligt avstånd! Tänk dock på att om alla föräldrar skulle vara inne i hallen så får vi ställa in skridskoskolan – det gäller alltså att göra gemensamma uppoffringar för att vi ska nå vårt gemensamma mål!

Vi uppskattar om ni hjälper oss att informera och förbereda era barn om ovanstående, så att det går så smidigt som möjligt.

Från föreningens sida har vi anpassat övningarna så att det ska vara avstånd mellan åkarna. Våra tränare/representanter kommer även att guida barnen så att de kommer ut till er efter träningarna. Därutöver kommer vi fortsätta följa myndigheternas rekommendationer och håller tummarna att skridskoskolan kan fortsätta sin verksamhet säsongen ut. Tyvärr innebär den rådande situationen också att föreningens årliga avslutning med gemensamt luciafirande kommer att få ställas in.

Om ni har frågor eller funderingar – vänligen kontakta oss på skridskoskola@slottsstadenskk.com

Tack för er förståelse och med önskan om en fortsatt givande skridskosäsong!

Med vänlig hälsning,
SKK’s styrelse

Träffa vår nya danslärare!
2020-10-10 20:20
Baletten är äntligen igång igen, så från och med imorgon har ni träning som vanligt på Dammfriskolan. Ni som är berörda har fått mejl utskickade med tider.

Det som är nytt för terminen är att vi har en ny danslärare! Träffa Marla King! Följ henne på Instagram och Youtube 😀

/Styrelsen
Nyheter från våra grupper