""
Glädje - gemenskap - trygghet

Bli medlem i Slottsstadens Konståkningsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Slottsstadens Konståkningsklubb - den lilla föreningen med det stora engagemanget

SKK bedriver skridsko- och konståkningsskola med grundtanken att alla som vill kan vara med. Sedan föreningen grundades har vår vi lärt tusentals barn och ungdomar att åka skridskor, samtidigt som vi utvecklat konståkare på alla nivåer från nybörjare till elit.

Vår populära skridskoskola håller till på Kockum Fritid och riktar sig till barn och ungdomar från 3 år och uppåt. När skridskoåkningens grunder är på plats kan de som önskar fortsätta i konståkningsskolan där nya, spännande utmaningar väntar på isen. Numera erbjuder vi även vuxengrupper inom konståkning där såväl nybörjare som erfarna är välkomna.

SKKs värdegrund, som består av kärnvärden, vision och mission, har tagits fram i samarbete mellan klubbens tränare och styrelse. Värdegrunden speglar det unika i föreningen, samtidigt som den ligger i linje med de grundläggande mänskliga värderingar som återfinns  i Svenska Konståkningsförbundets värdegrund.

Här följer en sammanfattning av klubbens värdegrund.

Kärnvärden

• Glädje, gemenskap, trygghet
  • Varje framsteg räknas
  • Engagemang

Den lilla föreningen med det stora engagemanget.

Mission
Att utveckla barn och ungdomar genom inspirerande träning och aktiviteter, där fokus ligger på att utmana, utveckla och sprida glädje.

Tävlingsverksamhet
Tidsschema till Jenö Kisch Cup 29-30 januari 2022
2021-12-06 22:59, Tävlingsverksamhet
Den 29-30 januari 2022 arrangerar Slottsstadens Konståkningsklubb stjärntävlingen Jenö Kisch Cup.

Tävlingsplats är Limhamns ishall i Malmö.

Länk Tidsschema

/SKK

Viktigt! Vid förkylningssymptom, stanna hemma från träningen!
2020-04-05 14:47

Hej!

Jag vill bara passa på att på nytt påminna om att man, i enlighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer INTE KOMMER TILL TRÄNINGEN vid minsta symtom på förkylning etc. Det är också viktigt att man stannar hemma i ytterligare 48 timmar efter att man blivit frisk (se

Symtom att vara uppmärksam på är framförallt följande:
- Feber
- Hosta
- Andningsbesvär
- Snuva
- Halsont
- Huvudvärk
- Illamående
- Muskel- o ledvärk

(Läs på Krisinformation.se 2020 03 20)

Det är mycket viktigt att följa dessa rekommendationer för att minska smittspridningen så att de som är mest utsatta i samhället inte ska behöva bli smittade.

Jag vet att träning både är kul och viktigt, men vår och andras hälsa måste komma före. Ta hand om er! ❤️

Med vänlig hälsning,

Fruzsina

Tävlingsverksamhet
Följ klubben på Facebook!
2018-09-10 17:11, Tävlingsverksamhet

Klubben har en sluten grupp på Facebook som heter Slottsstadens Konståkningsklubb. Följ!

BLI MEDLEM

Klubbkläder