Extra årsmöte den 16 april
2020-03-26 17:03

Klubben kommer hålla ett extra årsmöte torsdagen den 16 april, med huvudsyfte att välja revisorer för det kommande årets verksamhet. Alla medlemmar är mycket välkomna att vara med på mötet och ytterligare detaljer kommer inom kort i en separat kallelse. Detta kan vara ett bra tillfälle för er som har frågor om klubbens verksamhet eller vill träffa oss som sitter i styrelsen.

Med vänlig hälsning,

Viktig information!
2020-03-15 21:30

Imorgon är det äntligen dags för klubbens årsmöte! Vi möts i Bio-salen på Kockum Fritid klockan 18.00. En luftig stor lokala!

Viktig information:

Med hänsyn till smittospridningsrisken har styrelsen fattat beslutet att den planerade showen den 2 april ställs in. Ny tidpunkt beslutas senare.

Träningen inför showen fortsätter ändå som planerat.

Övrig träningsverksamhet inklusive skridskoskola fortsätter som vanligt. Här bevakar vi skolornas respektive myndigheternas beslut samt att vi har löpande kontakt med Kockum Fritid om deras eventuella beslut som kan påverka oss.

Vi (genom tränarna) har och fortsätter att uppmana alla barn som är förkylda att hålla sig borta från träningen.

Hoppas vi ses imorgon!

Är du intresserad av styrelsearbete?
2020-02-11 08:37

Nu är det nytt år och valberedningen är igång med att ta fram förslag på ny styrelse inför årsmötet. Vi behöver bland annat ordförande, styrelseledamöter och kassör/kassörer.

Rollen som kassör kan delas upp på två personer. Kassören sköter föreningens ekonomi, vilket innebär att betala räkningar, ta in medlemsavgifterna och sköta bokföringen. Kassören är firmatecknare, tillsammans med ordföranden, och ansvarar för den ekonomiska rapporteringen till styrelsen. Det är en stor fördel om du/ni har erfarenhet av den här typen av uppgifter sedan tidigare.

Kontakta Emelie på e-post: Emelie.nilsson.83@hotmail.com

För frågor kan du även vända dig till Sandri.

2016-10-05 12:24
Nu finns Slottsstadens Konståkningsklubb på Facebook. Följ oss för senaste nytt med mera.

Nyheter från våra grupper
Tävlingsverksamhet, 10/09 17:11