Är du i behov av konståkningstillbehör? Klubben har försäljning nu på torsdag och söndag!
2020-02-18 11:43
Vi har ett stort lager av olika tillbehör till konståkning.
Exempelvis:
-skridskoskydd i olika utförande som hårda, mjuka, dubbla, enkla,
-Skridskosnören
-Ankelskydd
-Silikonplattor från Jerry
-Vantar
-Tränings strumpbyxor i olika storlekar och färger
-Vattenflaskor olika
-Hopprep o s v

Irene står i omklädningsrummet på torsdag mellan kl 18:00- 19:30 och på söndag mellan 10 - 10:30

Välkommen!
Träning som vanligt vecka 8
2020-02-14 10:47
Ett förtydligande! Det är inget uppehåll under sportlovet – Skridskoskolan kör som vanligt!

Vi ses på träningen!
Är du intresserad av styrelsearbete?
2020-02-11 08:37

Nu är det nytt år och valberedningen är igång med att ta fram förslag på ny styrelse inför årsmötet. Vi behöver bland annat ordförande, styrelseledamöter och kassör/kassörer.

Rollen som kassör kan delas upp på två personer. Kassören sköter föreningens ekonomi, vilket innebär att betala räkningar, ta in medlemsavgifterna och sköta bokföringen. Kassören är firmatecknare, tillsammans med ordföranden, och ansvarar för den ekonomiska rapporteringen till styrelsen. Det är en stor fördel om du/ni har erfarenhet av den här typen av uppgifter sedan tidigare.

Kontakta Emelie på e-post: Emelie.nilsson.83@hotmail.com

För frågor kan du även vända dig till Sandri.

2016-10-05 12:24
Nu finns Slottsstadens Konståkningsklubb på Facebook. Följ oss för senaste nytt med mera.

Nyheter från våra grupper
Tävlingsverksamhet, 10/09 17:11