Välkommen till Slottsstadens Konståkningsklubb - SKK

Viktigt - svara på tränarnas utskick!
2021-04-18 11:37
Ni har fått flera utskick via mejl som berör era barns träningstider. För att tränarna ska kunna planera sina pass är det av stor vikt att ni svarar på dessa mejl.

Ni svarar på utskicken genom att följa länken i mejlen och besvara huruvida ert barn kommer att närvara på träningen eller inte. Om svar inte ges kan vi inte garantera plats vid träningen för ert barn.

/Styrelsen
Länk till årsmötet! https://meet.google.com/osn-wqec-sbq
2021-04-14 23:57

Idag torsdag den 15 april klockan 19 har vi årsmöte. Alla medlemmar över 15 år är välkomna att delta och rösta. Vi hoppas att det är många av er föräldrar som vill stötta och påverka klubbens arbete och därför deltar.

För att vara röstberättigad på årsmötet krävs det att man är medlem, även du som förälder, betala stödmedlemsskap via länken: https://sportadmin.se/book/?F=bba4066c-ad1f-4165-8acb-d3940774439a&grupp=762711

Logga in på mötet:

Årsmöteshandlingar

Dagordning

Slottsstadens konståkningsklubbs årsmöte 2021-04-15 kl 19.00 digitalt på teams.

Möteslänk: SKK Årsmöte 2021

• 1 Årsmötets öppnande.
  • 2 Röstlängden fastställes.
  • 3 Val av mötesordförande.
  • 4 Val av mötessekreterare.
  • 5 Val av två st. justerare.
  • 6 Fråga om årsmötets stadgeenligt utlysts.
  • 7 Fastställande av dagordningen, godkännande.
  • 8 Verksamhetsberättelsen.
  • 9 Resultat- och balansräkning.
  • 10 Revisionsberättelsen.
  • 11 Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
  • 12 Fastställande av medlemsavgift.
  • 13 Fastställande av verksamhetsplan.
  • 14 Motioner inkomna till mötet.
  • 15 Val:

Val av ordförande på 1 år

Val av 3 st. ordinarie ledamöter på 2 år

Val av 3 st. suppleanter på 1 år

Val av 2 st. revisorer på 1 år

Val av revisorsuppleant på 1 år

Val av valberedning om 3 medlemmar på 1 år

• 16 Mötets avslutande.

Varmt välkomna!

Hej alla skridskovänner - inför årsmötet!
2021-04-12 21:37

Hej alla skridskovänner

Nu i veckan kommer klubben ha årsmöte.

Vi har fortfarande några vakanser.

Vi behöver en person till valberedningen. Det är ett uppdrag som passar dig som är social och är en del i ishallen när barnen tränar. Din roll blir att tillsammans med ytterligare två personer i valberedningen i dialog med styrelsen ta fram namn till de roller som behöver tillsättas vid nästa årsmöte.

Vi saknar även en kassör eller i alla fall en person som kan sköta den löpande bokföringen och upprätta årsredovisning. Om vi inte kan besätta den funktionen med frivillig anhörig till de tränande barnen kommer vi behöva köpa tjänsten med höjd träningsavgift som följd.

Kontakta ordförande Lars Martinsson omgående om du kan bidra till något av ovanstående eller har en kontakt med person som kan hjälpa oss med bokföringen mot ersättning.

familjen.hemma@hotmail.com, 0732 661116.

Vänlig hälsning

Styrelsen genom Lars Martinsson, ordförande

Välkomna på årsmöte torsdag 15 april kl 19, digitalt på Teams
2021-04-09 21:57

Torsdagen den 15 april klockan 19 har vi årsmöte. Alla medlemmar över 15 år är välkomna att delta och rösta. Vi hoppas att det är många av er föräldrar som vill stötta och påverka klubbens arbete och därför deltar.

Logga in på mötet:

Årsmöteshandlingar

Dagordning

Slottsstadens konståkningsklubbs årsmöte 2021-04-15 kl 19.00 digitalt på teams.

Möteslänk: SKK Årsmöte 2021

• 1 Årsmötets öppnande.
  • 2 Röstlängden fastställes.
  • 3 Val av mötesordförande.
  • 4 Val av mötessekreterare.
  • 5 Val av två st. justerare.
  • 6 Fråga om årsmötets stadgeenligt utlysts.
  • 7 Fastställande av dagordningen, godkännande.
  • 8 Verksamhetsberättelsen.
  • 9 Resultat- och balansräkning.
  • 10 Revisionsberättelsen.
  • 11 Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
  • 12 Fastställande av medlemsavgift.
  • 13 Fastställande av verksamhetsplan.
  • 14 Motioner inkomna till mötet.
  • 15 Val:

Val av ordförande på 1 år

Val av 3 st. ordinarie ledamöter på 2 år

Val av 3 st. suppleanter på 1 år

Val av 2 st. revisorer på 1 år

Val av revisorsuppleant på 1 år

Val av valberedning om 3 medlemmar på 1 år

• 16 Mötets avslutande.

Varmt välkomna!

Försäljning av tacokryddor
2021-03-04 20:56
Vecka 9, 10 och 11 säljer våra åkare tacokryddor från Kryddskafferiet. Förpackningarna kostar 100:- och innehåller 8 påsar à 40 gram (jämförspris12:50/kryddpåse). Hoppas att ni alla vill vara med och stötta ungdomsidrotten och Ert barns förening genom att äta extra mycket tacos en period framöver. ;)

Vi kommer att dyka upp på Kockums i samband med Skridskoskolans träningar och det finns också möjlighet att beställa kryddpaket direkt via johan.gb.persson@gmail.com för leverans till Kockums i samband med träningar enligt överenskommelser.

Om någon från Skridskoskolan också vill göra en försäljningsinsats så tages förstärkningen så klart tacksamt emot. Hör gärna med arbetskamrater, släkt och vänner ifall de vill äta gott och samtidigt stötta ungdomsidrotten. :) Det är bara att höra av sig på samma mejladress som beställningarna, så kan ni hämta ut kryddpaket.

Trivselgruppen och Styrelsen tackar på förhand för Ert stöd och önskar er glad tacofredag!
Nyheter från våra grupper
Skridskoskola, 19/02 16:34