""
SKK Tävlingsverksamhet
Elit, tävlings- och hobbygrupper

Information om Jenö Kisch Cup som går av stapeln den 29-30/1-22 i Limhamns Ishall.
2022-01-19 22:00

Hej!

Här kommer äntligen information om Jenö Kisch Cup som går av stapeln den 29-30/1-22 i Limhamns Ishall.

Inledningsvis vill jag be om ursäkt för att detta utskick sker med så kort varsel, men som ni nog förstår har det varit flera diskussioner och omtag på grund av de restriktionsändringar som skett kring Covid-19 den senaste tiden. Vi har beslutat att genomföra tävlingen, då vi tror att många åkare uppskattar det och för att det är viktigt att barn och ungdomar i möjligaste mån ska kunna utöva sina fritidsaktiviteter trots den pågående pandemin.

För att kunna följa givna riktlinjer och minska risken för smittspridning har vi kommit fram till följande sätt att genomföra tävlingen:

• Tävlingen kommer att vara ett publikfritt evenemang. Det innebär att det endast är funktionärer, domare, tränare och åkare som är välkomna i hallen. Övriga vuxna väntar utanför.

• Vi kommer göra startgrupperna med åkare från så få klubbar som möjligt, i den mån det är möjligt blandar vi endast två klubbar per startgrupp.

• Vi kommer tyvärr inte erbjuda någon försäljning av mat och fika under tävlingen.

• Det är viktigt att man stannar hemma om man är sjuk eller har symtom.

• Stationer med handsprit kommer finnas runt om i ishallen
  • Då åkarna stiger av isen får de minnesplakett och ett ”smittsäkert kit” och lämnar sedan ishallen. Hederspriserna kommer skickas/överlämnas till respektive klubb efter tävlingen.

• Då pandemi och smittläge snabbt kan förändras reserverar vi oss för att tävlingen kan komma att behöva ställas in med kort varsel.

Vi hoppas på förståelse för dessa vidtagna åtgärder.

Länk TIDSSCHEMA

Länk STARTLISTOR

Tidsschemat bifogas detta mail, ser ni några uppenbara fel, känn er fria att påpeka detta (det är första gången som tävlingsledare). Ungdom 13_1 Pojkar har uppvärmning tillsammans med den sista startgruppen i samma flickklass. Alla Juniorer värmer upp i samma uppvärmningsgrupp.

Jag arbetar på att färdigställa vilka åkare som ska ingå i de olika startgrupperna, och återkommer med detta snarast. Alla anmälda åkare har fått plats i tävlingen.

Vänligen Linda Nous, tävlingsledare

malili4@hotmail.se

Tidsschema till Jenö Kisch Cup 29-30 januari 2022
2021-12-06 22:59
Den 29-30 januari 2022 arrangerar Slottsstadens Konståkningsklubb stjärntävlingen Jenö Kisch Cup.

Tävlingsplats är Limhamns ishall i Malmö.

Länk Tidsschema

/SKK

2021-12-06 22:56
Följ klubben på Facebook!
2018-09-10 17:11

Klubben har en sluten grupp på Facebook som heter Slottsstadens Konståkningsklubb. Följ!

Klubbkläder