Att tänka på

Vill ditt barn lära sig att åka skridskor eller kan redan åka men vill lära sig mer går det bra att anmäla sig till vår skridskoskola. Vi startar nya grupper i skridskoskolan varje år i januari och september.

Kom i god tid till träningen, räkna med c:a 15 minuter för att knyta skridskor samt ta på sig hjälm, lämplig klädsel och vantar. Det är viktigt att barnen blir anmälda och avprickade vid varje tillfälle.

Tränaren eller någon från klubben tar närvaro vid varje tillfälle.

Det är viktigt att komma i tid till träningen! Kommer man för sent stör man de andra åkarna.

Barnen får endast gå på isen när tränarna väl är på isen och meddelar att det är ok för barnen att också komma ut på isen.

Föräldrar som tittar på träningen ska befinna sig bakom plexiglaset eller uppe på läktaren för att inte störa träningen.

Kom ihåg att gå på toaletten innan träning så att det inte blir spring av och på isen under träningen.

Vänd er gärna till någon styrelsemedlem om ni har frågor, idéer, synpunkter eller om något kan göras bättre i vår verksamhet.