""
Gemenskap - utveckling - glädje

Mycket välkomna på SKKs julavslutning imorgon Söndagen den 18 december klockan 9-11
2022-12-17 11:36

Mycket välkomna på SKKs julavslutning imorgon
söndag den 18 december klockan 9-11 på Kockum Fritid.

Alla SKKs träningsgrupper – både inom skridskoskolan och konståkningsskolan – och deras familjer hälsas hjärtligt välkomna till julavslutningen!

Avslutningen är också sista gången denna terminen för skridskoskolan. För er som tagit märken finns dessa till försäljning för 55 kr per märke.

Under morgonen är vårt café öppet inne i ishallen där det finns möjlighet att köpa kaffe, te, festis och olika kakor.

Isprogram
1. Första timmen (ungefär): Uppvisning av de olika grupperna i skridskoskolan och konståkningsskolan samt tävlingsgrupperna.

2. Tomten ansluter på isen, samt styrelsens tack till tränarna.

3. Därefter (i mån av tid) är föräldrar och syskon mycket välkomna ut på isen för gemensam åkning. Observera att alla måste ta med egna skridskor och hjälm.

Varmt välkomna!
SKK’s tränare och styrelse