Skridskoskola
Information om terminsstart
2021-01-08 16:09
Hej åkare och föräldrar!

Hoppas att ni har haft en god jul och en härlig ledighet.

Tyvärr tvingas vi på grund av de rådande restriktionerna gällande Covid-19 att skjuta fram starten för skridskoskolan denna termin. Detta då vi till följd av restriktionerna för närvarande inte har tillgång till ishallen.

För tillfället vet vi att det inte kommer att kunna bli någon åkning t.om. den 24 januari. Så snart vi har ny information så meddelar vi er detta genom mail och via vår hemsida.

Vi är otroligt sugna på att komma igång igen och hoppas att situationen så snart som möjligt förbättras så att vi kan starta upp terminen.

Det är vår förhoppning att vi på något sätt ska kunna kompensera de missade träningstillfällena under terminens gång.

Vi hoppas för förståelse för den uppkomna situationen. Ta väl hand om varandra och så ses vi i ishallen mer laddade än någonsin!

Med vänlig hälsning,

Märkestagning2019-02-17 11:58